Veel bruidsparen kiezen voor een bruidstaart waarna ze de rest van de dag hartige hapjes laten serveren. Maar wie houdt van zoetigheid kan ook kiezen voor iets nieuws: “Chocolate Choice”.

Er was de laatste jaren al een strawberrytree op de markt. Een prachtige aardbeienboom waar gasten zelf een aardbei uit kunnen pakken die ze dippen in diverse toppings. Ook kon je kiezen voor een chocoladefontein.

Nu is er echter iets nieuws beschikbaar waarbij de gasten verrast worden op een ludieke zoete manier.

Unieke chocoladekar
Chocolate Choice” biedt de mogelijkheid gasten te trakteren vanuit een unieke chocoladekar. Bij de kar kunnen diverse soorten fruit en zoetigheden worden gekozen. Van aardbei, banaan, ananas, kiwi en mango tot slagroomsoesjes en marshmallows, het kan allemaal.

Keuze
Naast de inhoud van de kar is er nog keus uit verschillende manieren van serveren. Kies uit:
“Hip Hapje”: een enkel stukje zoetigheid met dip
“Tot de Laatste Kruimel”: een dessert van fruit in een krokante koekschaal overgoten met warme chocolade
“Cocktail Chic”: fruit overgoten met warme chocolade in feestelijke cocktailglazen

Eye-Catcher
De kar is een eye-catcher die direct op zal vallen. Daarnaast kun je de kar ook laten personaliseren door jullie namen en/of logo erop te laten plaatsen.

Op iedere locatie
De kar maakt de beleving optimaal, omdat zij op vrijwel elke plek kan serveren. De kar is zo ontworpen dat het fruit koel blijft en de chocolade op de juiste temperatuur, ideaal voor een bruiloft op een buitenlocatie.

Kortom ga je trouwen op het strand, in de tuin of een andere ruime locatie, hou je van zoetigheid en het verwennen van je gasten? Dan is dit echt iets voor jullie!

Lees meer op: www.chocolatechoice.nl


About the Author

Written by Margot Nieuwold

Margot Nieuwold - Weddingplanner, Ceremoniemeester en geef advies aan bruidsparen over de organisatie van hun bruiloft. Daarnaast organiseer ik grote zakelijke evenementen.