Margot Nieuwold

Aangenaam kennis te maken, mijn naam is Margot Nieuwold, Weddingplanner (bij Magnificent Weddings). Graag stel ik me kort even aan je voor.

Voordat ik aan de slag ging als Weddingplanner heb ik in het bedrijfsleven gewerkt. Onder andere als strategisch inkoper, recruiter en consultant. Overal waar ik werkte, organiseerde ik met grote regelmaat diverse evenementen. Daar ligt mijn echte passie. Waardoor ik meer dan 5 jaar geleden besloten heb hier mijn werk van te maken.

Nu organiseer ik al jaren bruiloften en zakelijke evenementen.

Regel je Eigen Bruiloft heb ik ontwikkeld, omdat ik in mijn werk merkte dat bruidsparen overladen worden met informatie. Veel bruidsparen geven aan dat er teveel informatie op je afkomt. Waardoor ze soms door de bomen het bos niet meer zien. Met Regel je Eigen Bruiloft help ik bruidsparen om te genieten van de voorbereidingen en de bruiloft zelf. Ik geef advies en tips die het verschil zullen maken voor jullie bruiloft.

Naast Regel je Eigen Bruiloft, ondersteun ik bruidsparen ook persoonlijk bij de organisatie van hun bruiloft. Dit doe ik door middel van Adviesgesprekken, Professioneel Ceremoniemeesterschap en Weddingplanning. Mijn bedrijf heet Magnificent Weddings.

Ook organiseer ik zakelijke evenementen. Dit doe ik met mijn bedrijf: Magnificent Events.

Ik ben gecertificeerd en gediplomeerd weddingplanner. En ben aangesloten bij de Nederlandse Trouwbranche Organisatie (NTBO) en Freelance Event Professionals (FEP).

Nederlandse Trouwbranche Organisatie KeurmerkFreelance Event Professionals Logo