Nog geen originele manier gevonden om je getuige te vragen?

RegelJeEigenBruiloft heeft hiervoor een nieuw product voor jou gespot!

De Wedding Beauty Box heeft speciaal voor het vragen van getuigen een luxe kadobox gemaakt met daarin prachtige beauty producten. Aan de binnenkant van de deksel zit een mooie print met tekst. Je kunt hiermee je getuige op een persoonlijke en speciale manier vragen!

Maid of Honor Box

Voor de dames is er de “Maid of Honor Box”. Het is een prachtig luxe kadobox met verschillende beauty producten en bubbels om meteen mee te proosten!

WBB Maid Of Honor box

Wat zit er in de Maid of Honor kadobox?

♥ Flesje Prosecco om samen op jouw vraag te proosten

♥ Fantastische knalroze nagellak

♥ Teenspreiders met hartjesvorm

♥ Alessandro Mini Dream Cream 5ml

 

Best Man Box

Wedding Beauty Box_Best Man box

Er is natuurlijk ook aan de man gedacht. Hiervoor hebben ze een stoere “Best Man Box” gemaakt. Ook een luxe kadobox, maar dan met mooie stoere producten!

Wat zit er in de Best Man Box?

♠ Miniatuur Jack Daniels Whisky

♠ 1 Sigaar

♠ Tube heren handcreme

 

 

 

Van dit persoonlijke cadeau wordt iedereen blij! 

Het leuke is dat je de tekst in de deksel kan laten aanpassen. Hierdoor wordt het een echt persoonlijk cadeau met een speciale vraag. Je kunt bijvoorbeeld een mooie foto van jou en degene die je als getuige wilt vragen aanleveren en daar een persoonlijke tekst bij zettten, dan zorgt de Wedding Beauty Box ervoor dat ze er iets moois van maken voor jou! Je vraagt je getuige op een persoonlijke en originele manier en geeft meteen hem of haar een mooi cadeau.

 

Wedding Beauty Box closed

Kerst tip

Je kunt je aanstaande natuurlijk ook verrassen met een kadobox onder de kerstboom met een mooie liefdes quote of boodschap voor jullie bruiloft in 2016!

 

 

 

Celebrate special moments in life, with special people!


About the Author

Written by Margot Nieuwold

Margot Nieuwold - Weddingplanner, Ceremoniemeester en geef advies aan bruidsparen over de organisatie van hun bruiloft. Daarnaast organiseer ik grote zakelijke evenementen.