Zie je het al voor je jullie bruiloft helemaal in vintage style? Mooi gedekte tafels met veldboeketten, verschillende gekleurde borden en zelfs de bruidstaart helemaal in vintage stijl? Dit is een van de meest recente trends!

Steeds meer bruidsparen laten hun bruiloft volledig stylen door een professioneel stylingsbureau. Dit houdt in dat je verschillende onderdelen van je bruiloft in een bepaalde kleur, thema of bv vintage sfeer aankleedt. Je kunt verschillende onderdelen van je bruiloft stylen. Bijvoorbeeld de aankleding van jullie locatie of aankleding van de kerk of van de feestlocatie.

Stylingsbureaus bieden verschillende pakketten aan. Je kunt kiezen voor een compleet stylingsarrangement, dit is een arrangement waarbij in overleg een concept wordt gemaakt voor de aankleding van jullie bruiloft en de styling volledig door het stylingsbureau wordt verzorgd. Je kunt ook kiezen voor D.I.Y. (Do It Yourself) arrangement, dit houdt in dat je feestdecoratie bij een stylingsbureau huurt of koopt en deze zelf (of natuurlijk je weddingplanner of ceremoniemeester) aanbrengt op de bruiloft. Er zijn stylisten die op uurtarief werken, maar er zijn ook stylisten die per project werken.

Bloemen zijn ook een uitstekend instrument om een locatie, een eigen sfeer, frisheid en levendigheid te geven en dragen bij aan de beleving van het bruidspaar en de gasten. Complete bloemstyling waarbij alle bloemstukken afgestemd worden op de bruidskleding, gewenste uitstraling en de locatie, zorgen voor een unieke bruiloft.

Om inspiratie op te doen voor jullie bruiloft, kun je blogs lezen of bijvoorbeeld op pinterest kijken naar voorbeelden.Er zijn ook stylingsbureaus die workshops geven voor het stylen van je bruiloft voor toekomstige bruiden, vriendinnen, creatievelingen en andere geïnteresseerden. Laat je inspireren en je hebt ook nog veel plezier tijdens de voorbereidingen voor jullie bruiloft. Samen een dagje uit met je verloofde, vriendin(nen), bruidsmeisje, getuige, moeder, vrijgezellenfeest… Met wie je maar wil!

Wij hebben ervaring met verschillende stylingsbureaus en ik kan je onder andere deze stylingbureaus zeker aanraden:

White Weddings

Total-X Styling

Styling bruiloft MR en MRS
Tafeltjes ouderwets Great Gatsby stijl Bruiloft
Styling bruidstaart

 


About the Author

Written by Margot Nieuwold

Margot Nieuwold - Weddingplanner, Ceremoniemeester en geef advies aan bruidsparen over de organisatie van hun bruiloft. Daarnaast organiseer ik grote zakelijke evenementen.