Gratis inspiratiesessie en veel tips en tricks voor jullie bruiloft tijdens de Nederlandse Open Trouwdag op zondag 13 maart!

 

Op initiatief van de Nederlandse TrouwBranche Organisatie hebben we samen met andere trouwleveranciers de handen ineen geslagen om jullie als aanstaand bruidspaar een inspirerende dag te bezorgen.

Op diverse locaties verspreid door het land, vinden te gekke events plaats met inspirerende activiteiten. Verwacht geen beursstands tijdens de Nederlandse Open Trouwdag, maar een interactief programma waarin ieder onderdeel van een bruiloft aan bod komt.

Zijn jullie op zoek naar de leukste trouwleveranciers voor jullie bruiloft? Bezoek dan de Nederlandse Open Trouwdag op zondag 13 maart!

Gratis inspiratiesessie en antwoord op al jullie vragen

2014-04-16 Tamara en Leo-199RegelJeEigenBruiloft en Magnificent Weddings  zijn aanwezig bij Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn tijdens dit leuke event met inspirerende activiteiten. Een leuke manier om kennis te maken met deze prachtige trouwlocatie.

Wij geven een gratis inspiratiesessie en veel tips en tricks voor het plannen van jullie bruiloft en je krijgt antwoord op al je vragen over jullie bruiloft!

Maak daarnaast kennis met Artistic Productions  en ervaar tijdens een mini DJ Clinic hoe het is om DJ te zijn. En La Luz Fotografie verzorgt een Mini loveshoot!

Het belooft een inspirerende dag te worden die jullie niet willen missen tijdens de voorbereiding van de grote dag!

Maak kans op een huwelijksreis naar Jamaica!

Met een gratis bezoek aan de Nederlandse Open Trouwdag ontvang je een leuke goodiebag en maak je als bruidspaar ook nog eens kans op een huwelijksreis naar Jamaica, in samenwerking met Bruid & Bruidegom Magazine!

Kom dus ook naar de Nederlandse Open Trouwdag op zondag 13 maart van 12.00 tot 17.00 uur. Alle informatie en de programma’s vind je hier.

dig handtek ntbo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


About the Author

Written by Margot Nieuwold

Margot Nieuwold - Weddingplanner, Ceremoniemeester en geef advies aan bruidsparen over de organisatie van hun bruiloft. Daarnaast organiseer ik grote zakelijke evenementen.