Regelen van een Bruiloft

Door de bomen het bos niet meer zien….

Bomen en bos

Het aanzoek is gedaan of jullie hebben besloten te gaan trouwen, gefeliciteerd!

Jullie weten dat jullie willen trouwen en de voorbereidingen zijn gestart, maar waar begin je? Op internet zoeken, koop je magazines of ga je te raden bij familie of vrienden?

Wat je ook kiest, meestal start de organisatie van een bruiloft gewoon ergens en zie je wel wat je tegenkomt. Raar eigenlijk, want het is een hele bijzondere dag waar ook vaak een groot budget mee gepaard gaat.

Soorten informatie
Er is veel informatie te vinden op verschillende plaatsen. Denk aan informatie over:
– afvinklijstje met to-do zaken
– planningen
– budget indicaties
– gemeentelijke regels
– nieuwe trends

Maar elke bruiloft is anders. Deze informatie kan dus wel tot handige tips leiden maar geeft je zelden alle informatie in één keer.

Het spoor bijster..
Regelmatig geven bruidsparen dan ook aan dat ze door de bomen het bos niet meer zien. Leuk in het begin om alle informatie te lezen, maar al snel zijn ze het spoor bijster in de jungle van internet, magazines en beurzen.

Hartje in boomstam, bruiloft

Structuur biedt uitkomst
Omdat een weddingplanner gewend is gestructureerd te werken en weet wat er komt kijken bij de organisatie, kun je natuurlijk gebruik maken van zijn/haar kwaliteiten en ervaring in bijvoorbeeld een adviesgesprek.

Wil je wat meer begeleiding? Dan is een weddingplanner voor de totale begeleiding zeker aan te bevelen!

Mochten jullie echter de bruiloft graag zelf regelen, dan is er nu een nieuw product: “Regel Je Eigen Bruiloft”  bestaande uit online informatiefilms om je eigen bruiloft te regelen. www.regeljeeigenbruiloft.nl bevat films die zijn ingesproken door een ervaren weddingplanner die haar kennis met jullie deelt. Op één plek alle informatie gestructureerd beschikbaar. Er zijn 8 verschillende films (modules) die je per stuk kunt aanschaffen. Je kunt de films online bekijken op ieder gewenst moment.

Weddingplanner of Regel Je Eigen Bruiloft, gemak dient de mens en je ziet door de bomen het bos weer. Want zeg nou eerlijk; stress bij je bruiloft is wel ‘t laatste waar je op zit te wachten, toch?


About the Author

Written by Margot Nieuwold

Margot Nieuwold - Weddingplanner, Ceremoniemeester en geef advies aan bruidsparen over de organisatie van hun bruiloft. Daarnaast organiseer ik grote zakelijke evenementen.